- Fys & Mental Träning - Grönåkers gym

Vårt gym i Grönåker är modernt och välutrustat för en allsidig träning.

En personlig tränare hjälper varje person att uppnå den livsstilsförändring han eller hon önskar för att helt enklet må bättre, det kan vara allt från att gå ner i vikt, träna inför någon utmaning eller om du vill få hjälp med ett upplägg inför just din gren eller sport. Vi lägger upp ett kost och träningsprogram som är helt unikt för just dig, dina behov ochditt mål. Hur många gånger och hur ofta du vill träna med din Personliga Tränare är heltupp till dig, dina mål och din ekonomi.

Du får personlig hjälp med att komma igång, att strukturera din träning, samt att du får bra insyn i närings och träningslära. Det är också av stor vikt att du mentalt blir så stark att du kan på egenhand fortsätta din träning i framtiden.

Vi arrangerar också weekend grupper med olika inriktning och fokus vid varje tillfälle. Det är ett perfekt tillfälle att ta med sin respektive, sina vänner eller arbetskollegor för att få en livsstilsförändring som ska bestå. 


Vid frågor och funderingar tveka inte att kontakta oss för mer infomration och offert

Elin 070-2260989

Ulf 070-5564631

E-post: gronakersfarm@gmail.com


Erfarenhet

Jag har hela livet varit intresserad av träning och att hålla igång fysiskt och för drygt 20 år sedan började jag jobba som Personlig Tränare och så har det bara fortsatt sedan den tiden. Med åren har det blivit en mängd olika tränings och kost utbildningar, har bland annat gått utbildning med Björn Kjeldsen, Fredrik Paulun och på S.A.F.E, där jag tog min PT-licens för ca 16 år sedan. Självklart måste intresset att hela tiden lära sig nya saker finnas med i jobbet, så det blir alltid nyheter att sätta sig in i och kanske också vara kritisk till nya ideér som faktiskt inte alls fungerar.

Jag har under det senaste åren också börjat mer och mer intressera mig för att hjälpa ryttare med sin träning, detta då jag märkte hur kroppen verkligen behöver stärkas, bli mer liksidig och mer rörlig för att kunna vidareutvecklas inom sin hästsport.

Så för att underlätta detta med att hjäpa ryttare byggde vi ett helt eget gym på vår gård i Grönåker, detta gym är såklart också till för andra kunder som vill träna i en avslappnad miljö och verkligen få all tid som behövs för att förstå.

Jag har jobbat både med företagsledare, motionärer och elitidrottare. Rapunzel Of Sweden, Hotell Vännäs, Tenton Gym, Formtoppen, Umeva är bara några företag som jag tidigare har jobbat med eller fortfarande jobbar med på olika sätt. Jag var också Tyska Islandshästlandslagets Fys och Mental tränare med 6 Guld, 6 Silver och 1 Brons på VM 2013 i Berlin. Jag har också jobbat hos Magnus Skulason på Islandshäst Akademin i Brösarp, där världseliten av lärare inom Islandshästvärlden funnits på plats i några år.

Vi vill nu ge alla möjligheten att få ett rikare och mer hälsosamt liv här på farmen.