Vilka är vi ..

 - Om Oss -

Elin Kämpeback - Jag verkligen älskar mina hästar, familj och att utveckla och skapa.

Att skapa team och utveckla enheter och unika koncept eller ideer är min styrka.  Att hitta det där lilla extra.  Hästarna är oerhört viktiga i mitt liv.

Jag har genom åren skapat mig  erfarenhet av nationell & internationell försäljning & utveckling. Startat upp och drivit egna verksamheter inom bla skönhet, hästverksamhet, turism. Utvecklat andras verksamheter & affärsområden. Jag drivs av att lyfta och hjälpa andra männsikor. Genom åren har jag fått förmånen att hjälpa företag med  organinsation, ledarskap men ochså hjälpa personer att våga och tro på sig själv

  - Mitt mål är att hjälpa andra, utveckla, vara sig själv  & ha tokroligt!

Islandshästen kom in i mitt liv - 96 en litet fuxvalack "Blesi" fångade mitt intresse och utmanade mig. Jag hade aldrig mött så stark, känslig, villig, lyhörd, lojal, urhäst tidigare med dessutom fler gångarter att behärska. min kärlek till djur och hästar har jag gjort att jag förkovrat mig sedan jag var 10 år och är ständigt i lära för att utvecklas vidare. Jag undervisar gärna och älskar att dela med mig  av min erfarenhet till andra som är intreserad.

De viktigaste i är att  njuta av livet med min familj, släkt, vänner, mina hästar och hundar. / Elin


Ulf Kämpeback

Är uppvuxen i Tavelsjö, där sommaren på Västerbacka & lägergården var ett enda långt läger, eftersom mina föräldrar drev lägergården på den tiden.

Släkten på min mors sida är från Fällfors (Norrfors, Nordmaling), så flytten till Grönåker var inte något som avskräckte på något sätt utan tvärtom kändes det direkt som att komma hem.

Träning och fysisk aktivitet har varit och är fortsatt mitt stora intresse i livet, både för egen del och när det gäller att hjälpa andra.

Gården & vårt företag är som vi själva under ständig utveckling, det är det bästa med att jobba som egen ....